Autonoom Gemeentebedrijf Nijlen zoekt naar een nieuwe uitbater voor de cafetaria van de sporthal in het centrum van de gemeente. Ter ondersteuning en ter compensatie in deze onzekere Coronatijden, voorziet de gemeente enkele tijdelijke maatregelen.

Dit om een horeca-uitbating in deze onzekere tijden toch interessant te maken. Kandidaten kunnen zich melden tot 8 februari 2021.

Dit zijn de ondersteunende maatregelen:

Als er overheidsmaatregelen zijn inzake het sluiten van de horeca, zal er pro rata geen concessievergoeding gevraagd worden en dit gedurende de periode van de sluiting, indien er normaal wel een vergoeding verschuldigd zou zijn.

Als er overheidsmaatregelen zijn inzake de avondklok en deze maatregelen hebben effect op de openingsuren van de horeca, of er worden maatregelen genomen die de aantrekkelijkheid van de horeca tijdelijk doen afnemen (zoals geen sport binnen voor iedereen die ouder is dan 12 jaar,...) zal de concessievergoeding gereduceerd worden met 50% pro rata de duur van de maatregelen in de periode dat er normaal een vergoeding verschuldigd is.

Er is een vrijstelling van de concessievergoeding voor de eerste 6 maanden (vanaf het aangaan van het contract) voor het toelaten van een ordentelijke opstart van de concessie, evenals investeringen die COVID-proof worden uitgevoerd.

Alle verdere info en de nodige documenten voor de kandidaatstelling, het aangaan van het contract en info over de cafetaria zijn te vinden op: https://www.nijlen.be/concessie-cafetaria-sporthal